Jak zainstalować plik APK / APKS / OBB na Androida?
Cześć, Możesz tam pobrać plik APK "Low Carb Diet" dla Samsung Galaxy Tab E bezpłatnie, wersja pliku apk to 2.5 aby pobrać do Samsung Galaxy Tab E po prostu kliknij ten przycisk. To łatwe i gwarancja. Dostarczamy tylko oryginalne pliki APK. Jeśli którykolwiek z materiałów w tej witrynie narusza Twoje prawa, zgłoś nam
Jedz zdrowo z tymi pożywnymi pokarmami dla niskich węglowodanów, niskokalorycznych diet .
Obserwowanie ilości węglowodanów, które jesz, jest ważne! Wymieniliśmy ponad 4000 produktów spożywczych o zerowej lub bardzo niskiej zawartości węglowodanów.
Główne cechy:
• 2000 plus żywność o zerowej zawartości węglowodanów
• 400 plus żywność o węglowodanach mniejszych niż 1 g. (na 100 gm produktu spożywczego)
• 800 plus żywności o węglowodanach mniejszych niż 5 g. (na 100 gm produktu spożywczego)
• Pełne szczegóły żywieniowe każdego artykułu spożywczego
• Kalkulator węglowodanów - (Proszę nie do obliczania zapotrzebowania na węglowodany, a nie do obliczania dziennych węglowodanów na podstawie żywności)
• Kalkulator BMI
• Żywność wymieniona w kolejności od najwyższej wartości odżywczej do najniższej
• Wszystkie produkty spożywcze są zalecane przez USDA *
• Częste aktualizacje
Żywność jest wyświetlana w kolejności od najwyższej do najniższej ilości węglowodanów. Ilość składników odżywczych będzie zależeć od 100 gramów każdej żywności. Dalej możesz zobaczyć kompletne szczegóły żywieniowe dla każdego produktu spożywczego.
Dane są wybierane ostrożnie z obszernej bazy danych Departamentu Rolnictwa Stanów Zjednoczonych (USDA). USDA zawiera dużą ilość danych (8000 plus żywność).
* USDA: Departament Rolnictwa Stanów Zjednoczonych
OBSŁUGA KLIENTA:
Jeśli potrzebujesz aktualizacji w aplikacji, daj nam znać. Twoja cenna opinia jest zawsze bardzo doceniana. Jeśli znajdziesz jakiś problem, skontaktuj się z nami pod adresem bitappshub@gmail.com. Ocena 1 gwiazdki nie pomaga nam ją poprawić.
Oświadczenie: Nie zalecamy żadnych produktów spożywczych, ale wyświetlamy tylko listy żywności o zerowej lub bardzo niskiej zawartości węglowodanów.